Woonhuis CH

Opdrachtgever

Particulier

Oppervlakte

180 m² BVO

Locatie

Heiloo

Programma

Wonen

Status

Opgeleverd

Projecttype

Nieuwbouw en interieur

Jaartal

2016 – 2017

Opdracht

Uit opdracht

Voor een particuliere opdrachtgever hebben wij een nieuwe villa gebouwd en deze voorzien van een maatwerk interieur. De keuken is uitgevoerd in een Amerikaans eiken in Wengé olie en geeft een fraai contrast met de eiken visgraatvloer. Het werkblad van het kookeiland en wandmeubel is uitgevoerd in Calacatta marmer. De kraan is van Vola, de gaskookplaat van Pitt Cooking.

Het marmer is zorgvuldig geselecteerd uit de Italiaanse marmergroeve van de stad Carrara in het noordwesten van Toscane, en is de hoek omgezet en gemaakt uit één stuk waardoor de tekening prachtig doorloopt in de randen. Het eiland is uitgerust met een wijnklimaatkast die vanuit de woonkamer als eyecatcher ingezet is. De afzuigkap boven het kookeiland is uitgevoerd in een rustige verlaagde gestucte strook waar de afzuigkap en verlichting in zijn geïntegreerd. Het koken is uitgevoerd in Pitt cooking waardoor alleen de gaspitten en de bedieningsknoppen zichtbaar zijn, en het geheel een minimalistisch, maar toch warm resultaat heeft.

De inloop garderobekast die wij op de verdieping hebben gemaakt is uitgevoerd in een lichtgrijs met verdiepte handgrepen.

“Het marmer is omgezet en gemaakt uit één stuk waardoor de tekening prachtig doorloopt in de randen.”

Credits

Team:

Jos Hoope, Roy Plevier,  Kees Hoope, Rick Zonneveld.

Tags:

Woonhuis, interieur,  >150 m², Heiloo, Nederland

Back
SHARE

Woonhuis CH